Pirkanmaan ensimmäiset sotevaaliehdokkaat

Pirkanmaan Vasemmisto julkisti ensimmäiset aluevaaliehdokkaat

Pirkanmaan Vasemmistoliitto on julkaissut ensimmäiset aluevaaliehdokkaansa. Piirijärjestön ensimmäisessä ehdokasjulkistuksessa on 28 nimeä. Vasemmistoliitto aikoo julkaista lisää ehdokkaita Pirkanmaalla kahden viikon kuluttua.

Ensimmäiset julkistetut ehdokkaat ovat: Mirka Löf ja Riitta Palomäki Hämeenkyröstä, Matti Tammelin Juupajoelta, Toni Ilmaniemi Kangasalta, Hannu Tiainen Kihniöstä, Virva-Mari Rask Lempäälästä, Vesa JormanainenAnneli Lehtonen ja Anne Nyman Nokialta, Mari Lind Orivedeltä, Petri Vahosalmi Parkanosta, Riitta Mukkulainen ja Onni Sydänlähde Pälkäneeltä, Mikko AaltonenTeija HautanenMirja JuusolaAatu KorhonenKukka KunnariWille LuosaMinna MinkkinenJukka PeltokoskiJouni Sirén ja Sanna Viherlehto Tampereelta, Anna Kontula ja Timo Villberg Valkeakoskelta sekä Anna JukantupaAki Leppänen ja Johanna Talasmäki Ylöjärveltä.

Pirkanmaan Vasemmiston teemat aluevaaleissa ovat palveluiden tasa-arvoinen saatavuus ja sosiaali- ja terveysalan työolojen parantaminen. Vasemmiston mielestä sote-alan ammattilaisten työhyvinvointi ja riittävät resurssit ovat elinehto laadukkaiden palveluiden järjestämiselle. Pirkanmaan Vasemmiston vaaliohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan marraskuussa.

Lisätietoa:

Virva-Mari Rask
Puheenjohtaja
Puh. 044 506 1278
virvamari.rask@gmail.com

Aaron Kallinen

Toiminnanjohtaja

Puh. 044 206 3332

aaron.kallinen@vasemmistoliitto.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s