Kuntavaalit 2021

Uutena kuntalaisena olen rohkeasti rehellinen, ja tunnustan etten tiedä ja osaa moniakaan asioita Lempäälän kunnasta. Intoa ja halua oppia on sitten senkin edestä. Tampereen kuntapolitiikassa olin mukana 2012-2019. Sinänsä kuntapolitiikka on tuttua.

Aatteelleni olen uskollinen ja haluan tehdä Lempäälästä kuntalaisia kuunnellen paremman kaikille ja erityisesti peruspalveluiden moninaisuus ja laatu on taattava. Nuorten mielenterveys ja opinnoissa jaksaminen ei ole pelkästään perheiden tai valtion ongelma. Kunnilla on siinä suuri rooli. Vanhuspalveluissa on parantamisen varaa ja vanhuksille on taattava arvokas vanhuus myös pariskuntina.

Kaavoitus kiinnostaa ja tonttien hiljaiselo huolestuttaa. Miten saamme kuntaan uusia asukkaita sillä heitä olisi kyllä tulossa, mutta tontit ovat rakennusliikkeiden omistuksessa ja odottavat ilmeisesti ”aikaa parempaa”.

Tässä muutama seikka, jotka ovat melkein kahden vuoden asumisen jälkeen erityisesti herättäneet ajatukseni.

Otathan yhteyttä, jos jokin asia herättää kysymyksen tai haluat kertoa mikä Lempäälässä on huonosti tai hyvin.

virvamari.rask@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s