Inhimillisyyttä kiitos.

Miksi vain veronmaksajana ihminen on jotenkin tarpeeksi hyvä ja kelvollinen? Usein on tullut vastaan käsite, että maahanmuuttaja on kelvollinen kunhan työskentelee ja maksaa veroja. Mielestäni meistä jokainen, olit sitten tausta mikä tahansa, on sopiva juuri sellaisena kuin on. Uskon ihmisen pyrkimykseen olla hyödyllinen ja tarpeellinen niin inhimillisessä, yksilöllisessä kuin yhteisöllisessäkin mielessä. Meistä jokainen on mahdollisesti tulevaisuudessa työtön tai sairas tai ainakin vanha. Tässä yhteiskunnassa on mahdollisuus pitää huolta kaikista, jokaikisestä. Itsekkyyden ja välinpitämättömyyden kasvu aiheuttaa suurimmat kriisit ja uhat yhteiskunnalle. Mielestäni on aika tehdä ihmistä arvostavaa politiikkaa ja seurata päätösten vaikutuksia. Arvovalinnoista on kyse. Tasataan tuloeroja ja pidetään huolta kaikista, ei harvoista.

Näihin ajatuksiin kirvoitti hetki sitten käyty vaalipaneeli Pirkkalassa.

Kiitos kun sain osallistua!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s